Hogyan segít a FrontPro kutyáknak?

frontpro-kutyaknak_pic2

Ezért érdemes vásárlás a FrontPro kutyáknak… 

A FrontPro kutyáknak a lehető legjobb és leginkább biztonságos megoldást jelenti a bolhák és kullancsok ellen. Hogy miért? Most erről szeretnék részletesebben is írni.  Megnézzük, hogy milyen lehetőségeink vannak, hogyha a kutyánk sokszor jár az udvarra és az utcára, és így fokozott veszélynek van kitéve a kullancsok és a bolhák miatt. Ezek közül pedig részletesebben is írni fogok a kedvenc termékemről. A FrontPro kutyáknak legalábbis mindenképpen a legjobb lehetőséget kínálja a piacon, így érdemes vele egy kicsit részletesebben is foglalkozni. 

Miért jó döntés a FrontPro kutyáknak: a kullancs elleni védekezés lehetőségei

A bolhák és kullancsok elleni védekezés fontos szerepet játszik a kutyánk egészségének megőrzésében. Mind a bolhák, mind a kullancsok számos betegséget és fertőzést hordozhatnak, és még ha ez nem is lenne igaz, az állat számára sok kellemetlenséget képesek okozni, amit a gazdának kell kezelnie, hogy az állat a lehető legboldogabb és legteljesebb életet élhesse hosszú időn keresztül. 

frontpro-kutyaknak_pic1

Milyen megoldás is létezik tehát a kullancsok és a bolhák ellen? Elsőként talán a legismertebbet hoznám fel, ami persze nem más, mint a bolhanyakörv. Használatának előnye az egyszerűség, de sok hátránya van. Általában kényelmetlen az állat számára, és még csak nem is az anyaga, hanem a szaga miatt, amit a nap minden órájában hosszú időn keresztül elviselni igen kellemetlen lehet. Éppen ezért, az állatok szeretnek megszabadulni tőle, és olyankor néhány ezer forintos kárral már számolhat is az ember, hogyha nem találja meg a terméket és rakja vissza a kutya nyakába. Használati módja szerint is kicsit felemás az ajánlásom, hiszen ez a termék a betegségektől nem véd, csupán a szaggal űzi el a vérszívókat. Azonban van ennek is egy hatóideje, ami alatt még mindig fertőző betegségeket kaphat az ember kedvence. 

Ahogy telik az idő, a hatása ezeknek a nyakörveknek is egyre veszít az erejéből, így nem feltétlenül jó döntés, hogyha az ember teljes mértékben megbízhatónak tekinti minden esetben az adott terméket.

A másik megoldás, amit sokan kedvelnek, az a csepp, amit az állat bőrére kell kenni, méghozzá olyan helyre, amit nehezen vagy egyáltalán nem ér el. Hátránya persze az, hogy gyakorlatilag minden fürdetés vagy sárfürdőzés után újra kellene alkalmazni, ami nagyon megterhelő kiadás lenne egy kutyánál. 

A FrontPro kutyáknak belsőleg alkalmazható szer, ami csípés után öli meg az állatokat, így azok egy-két napon belül maradéktalanul elpusztulnak. Belsőleges alkalmazása miatt nem szagos, nem mossa le a víz, és a betegségek megelőzésében is sokkal hatékonyabb, mint egyéb módszerek. Így erről szeretnék részletesebben is beszámolni még a bejegyzésben. 

A FrontPro kutyáknak ezért jó döntés

A FrontPro kutyáknak tökéletes megoldás, mivel semmiben sem zavarja az állatot. Az alkalmazása egyszerű, akár magában is megeheti az állat, de tehetjük ételbe is. A kutyát nem zavarja a kellemetlen szag vagy kivitelezés, és nyugodtan nekiindulhat a sárnak, akkor sem fog elmúlni a szer hatása. A FrontPro kutyáknak afoxolaner tartalmú termék, ami egy jó minőségű rovar- ás atkaölő szer. A bolhákat már nyolc órán belül elpusztítja,a  kullancsokhoz átlagosan két nap szükséges neki. Számos általuk terjesztett betegség megelőzésére képes szolgálni. Egyetlen hátránya, hogy a szúnyogokat nem tartja távol, de persze ez sem feltétlenül hátrány több szempontból nézve sem. 

A FrontPro kutyáknak havonta egyszer alkalmazandó szer, ami segítségével hatékonyan kiirtható minden rovar és atka, ami az állatot megtámadná. Nagy előnye az emberre nézve is, hogy a termék nem csak távol tartja vagy elűzi a bolhákat, hiszen így könnyen az otthonunkban kötnének ki a bútorokon, más állaton vagy egyenesen rajtunk, hanem el is pusztítja a kellemetlen lakótársakat, így a használata biztonságosabb, mint a másik két fajtának. További fontos információkhoz innen lehet jutni: https://www.petnet.hu/termek/Frontpro_Ragotabletta_kutyaknak_2_4kg_11mg-138-27511. 

frontpro-kutyaknak_pic3

Ezért javasolt tehát a FrontPro kutyáknak

A FrontPro kutyáknak tehát mindenképpen sok előnnyel jár, amit már szépen összeszedtem hosszabb bekezdésekben, azonban biztos vannak olyan olvasók, akik csak az összefoglalásig görgettek le, így számukra itt van röviden, hogy milyen előnyökkel jár a FrontPro kutyáknak. 

A FrontPro kutyáknak szagtalan megoldás, ami kényelmes az állatnak, belsőleges, beadása könnyű. Nem kell a fürdetés miatti hatástalanítás miatt aggódni esetében. A rovarok nem távol tartja, hanem kiirtja, így nem kerülnek át más állatokra vagy bútorokra, esetleg emberekre azok. Hatása egy teljes hónapig tart, így sok gondunk nincs vele. Egyetlen hátránya, hogy az állatot még párszor megcsípik a rajta élősködő bolhák, de ezután teljesen ki fognak pusztulni. Még esetleg hátrányának lehet tekinteni, hogy allergiára hajlamos kutyák érzékenyek lehetnek rá. Ez azonban a többi módszerre is legalább ennyire igaz. Amit még érdemes megemlíteni, hogy különböző testsúlyhoz különböző tablettákat vagy azok kombinációját kell alkalmazni, így érdemes lehet vásárlás előtt ennek utána járni, hogy biztosan a megfelelő terméket és mennyiséget válasszuk.